Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/plugins/rocket-lazy-load-sv_SE.mo) is not within the allowed path(s): (/nfsmnt/:/data/:/usr/share/php:/usr/bin/:/apachetmp:/tmp/:/var/tmp/:/dev/urandom:/usr/lib/x86_64-linux-gnu/ImageMagick-6.9.11/bin-q16/:/usr/local/bin/:/etc/ssl/certs/ca-certificates.crt:/usr/lib/php:/usr/php74/bin/) in /data/0/a/0acc4ea9-665d-4941-987d-9d81412b45f8/kostalodge.se/public_html/wp-includes/l10n.php on line 741
Ställplats för husbil mitt i Småland - Kosta Lodge

Ställplatser

Ställ husbilen mitt i småländska glasriket!

Kosta Lodge är beläget mitt i det småländska glasriket, i närhet till ett av Sveriges äldsta glasbruk. Gäster kommer till oss för att uppleva, bo och må bra. Våra ställplatser har tillgång till el året runt. Färskvatten och latrintömning (ej fasta tankar) ingår. Jacuzzi och bastu ingår under lågsäsong 1 september – 26 juni. Under högsäsong kan Jacuzzi, bastu och pooler köpas till.

FAKTA

Storlek: 56 platser på grus var av 56 med trädäck (bokningsbara fram till en dag före ankomst, resterande platser, drop-in i mån av plats, kontrollera om plats finns i Kosta Lodges reception innan ni ställer upp er husbil.).
Bokningsbart: Förboka din ställplats via knappen
Drop-in: Valfri placering i mån av plats. Biljett köps med kort eller Swish på Kosta lodge i lågsäsong och på Rental Center under hög säsong.
Priser: Ställplats för husbil med el + tillgång till servicestuga med wc/dusch. 285:- per dygn
Utcheckning: kl. 11.00.

OBS: Att ställa husvagn är ej tillåtet på ställplatserna. Under sommaren hänvisar vi till Kosta Bad & Camping. (kostabadcamping.se)

SERVICE PÅ ANLÄGGNINGEN

Badrum
Tillgängligt i hotellets huvudbyggnad under öppettider

Restaurang
À la carte, Black rock grill, grillbuffé, barer och poolservering, glass, snacks.

Pooler, bastu
Välj till att bada i två uppvärmda pooler på utedäck under högsäsong. Två jacuzzi, dusch och bastu som är öppna året runt.

Äventyrsgolf, utegym, elljusspår
För den som är sugen finns det en äventyrsgolfbana på området. I anslutning till området finns både utegym och elljusspår.

Kosta Rentalcenter, Minilivs
Här kan ni hyra fiskespön, båtar, kanoter, cyklar, m.m. Köp gasol, grillkol, livs, fritidskläder, souvenirer m.m.

Äventyrsgolf och pooler endast öppet under sommarsäsong.

Kontakta oss

Hej! Vi är intreserade av …

Not readable? Change text. captcha txt