Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/plugins/rocket-lazy-load-sv_SE.mo) is not within the allowed path(s): (/nfsmnt/:/data/:/usr/share/php:/usr/bin/:/apachetmp:/tmp/:/var/tmp/:/dev/urandom:/usr/lib/x86_64-linux-gnu/ImageMagick-6.9.11/bin-q16/:/usr/local/bin/:/etc/ssl/certs/ca-certificates.crt:/usr/lib/php:/usr/php74/bin/) in /data/0/a/0acc4ea9-665d-4941-987d-9d81412b45f8/kostalodge.se/public_html/wp-includes/l10n.php on line 741
Aktiviteter både för privatperson & konferensgäst - Kosta Lodge

Att göra

Det finns mycket att göra i Glasriket

Mountainbike
Runt om Kosta finns flera cykel- och mountainbikeleder. Hos Kosta Lodge finns det kartor över de olika lederna samt cyklar att hyra för hela familjen.

Kosta Rentalcenter
Kom som du är … hyr allt du behöver! Här kan du hyra allt från cyklar, båtar, kanoter och fiskeutrustning.
www.kostarentalcenter.se

Bastu
Gör vår bastuande sällskap och njut i vår midsommarbjörk- och grönmyntadoftande bastu och relaxrum. Olika paket finns att köpa till.

Isbad
Ett uppiggande och stärkande isbad är ett perfekt sätt att gynna den fysiska och mentala hälsan.

Kosta Safaripark
Safaritur i småländsk urskog! Möt visenter, älgar, hjortar, mufflonfår och vildsvin på nära håll.
www.kostasafaripark.se

Hyttsill
Hyttsill är en gammal tradition i Glasriket som går tillbaka till tiden när hyttan också var bygdens samlingspunkt och luffarna bjöds på mat och dryck mot berättelser och sånger. Idag bjuds besökarna på mat tillagad i kylugnarna såsom stekt fläsk, saltsill, isterband och givetvis ostkaka till kaffet. Underhållning bjuds det på och glasblåsning på mästarnivå. Ofta finns det möjlighet att själv prova på att blåsa en glasbubbla.
Tid: Kvällstid och ca 3 timmar
www.kostahyttsill.se

20 000 kvadratmeter shopping
På Kosta Outlet hittar du det mesta – och till fantastiska priser! Ett utbud på över 200 olika internationella varumärken inom mode, kläder, skor och sportutrustning. Det finns en stor bredd på inredning och design, glas och porslin, böcker och blommor. Här finns också gott om trivsamma kaféer och matställen där du kan samla energi.
www.kostaoutlet.se

Kosta Vildmarkscamp
Aktiviteter och upplevelser i den småländska vildmarken.
www.kostavildmarkscamp.se

Zipline
Little Rock Lake AB har Sveriges första zipline i världsklass. Designad av en av världens främsta specialister för att förmedla, underhålla och inspirera deltagaren. Anläggningen är Europas längsta zipline med över 3,3 kilometer sammanhängande bansystem. En över fyra timmars bana består av 12 stationer genom vildmarksskog där ofta både älg och vildsvin har sina tillhåll. Banan har tre olika alternativ där den kortare turen på två timmar är familjevänlig och utformad för att hantera gäster från 5 år till 99 år i hyggligt god hälsa och kondition. Den Svarta banan är på över två timmar och även den är för den adrenalinhungrige. Den långa Kamikaze banan på cirka fyra timmar är för den riktigt adrenalinhungrige. Det är den perfekta upplevelsen för äventyrliga personer, familjer, grupper av vänner och som företagsevent. Banan är öppen året runt för bokning av den svarta banan samt Kamikaze banan. För mer om priser, fysiska krav och tider, besök vår webbplats på www.littlerocklake.com

Kontakta oss

Hej! Vi är intreserade av …

Not readable? Change text. captcha txt