Lediga tjänster

Arbeta mitt i småländska glasriket

Vi söker dig som vill arbeta i en dynamisk miljö i närhet av två av Sveriges starkaste varumärken Kosta Boda och Orrefors, med en 270-årig glashantverkstradition.

Kosta Lodge är beläget mitt i det småländska glasriket, i närhet till ett av Sveriges äldsta glasbruk. Gäster kommer till oss för att uppleva, bo och må bra. Lodgen erbjuder idag 26 enkla men fräscha rum med eget badrum och dusch. Några rum ligger i annexet och har därmed tillgång till egen uteplats. Våra 13 parstugor är fullt utrustade och har sängplatser för upp till fem personer.  På Lodgen finns även konferensmöjligheter. Kosta Lodge AB är ett helägt dotterbolag till New Wave Group AB.

Hotellchef

Vi söker en modern hotellchef som ansvarar över hotellets ekonomi, resultat och verksamhet. Som hotellchef har du ansvar för driften av hotellet, restaurangen samt omkringliggande stugor och annex, vilket bland annat innefattar coachning och utveckling av medarbetare, ansvar för vårt servicearbete, inköp, inventering, schemaläggning, arbetsmiljön och rekrytering. Du ansvarar också för hotellets nöjes- och eventverksamhet samt myndighetskontakter. Det är viktigt att du är bra på att bygga relationer, har ett stort tålamod och ett organiserat sinnelag.

Tillsammans med vår kökschef förväntas du inspirera dina medarbetare att med glädje och engagemang alltid försöka överträffa gästens förväntan. Du skall finnas på plats när det händer som mest i verksamheten – det är ett “hands on”-ledarskap vi vill ha. Du är engagerad i att utveckla vår verksamhet och komma med nya idéer. Du skall kunna använda och förstå våra olika hjälpsystem för att ha kontroll på helheten.  Syftet är att stärka och fortsätta utveckla vår ekonomi- och verksamhetsstyrning.

Meriterande för tjänsten är utbildning inom ekonomi och hotell/restaurang samt att du har ledarerfarenhet av hotell-/konferensverksamhet samt haft personal- och ekonomiansvar. Vi söker en ödmjuk person med pondus och hög moral. För att passa in i organisationen är det viktigt att du är förändringsbenägen, engagerad och prestigelös. Du ska finna glädje i att aktivt nätverka och knyta nya kontakter till företaget. I rollen som hotellchef har du en god kommunikationsförmåga både enskilt och i grupp, samt även en god pedagogisk förmåga att kunna förklara ekonomiska frågor både muntligt och skriftligt. Att låta medarbetarna växa genom att ha förmågan att delegera är viktigt.

Att du brinner för hotell, mat och dryck och har gedigen restaurangvana ser vi som en självklarhet. Om Du har höga ambitioner, vill utvecklas och ta nästa steg i karriären så är detta chansen för dig!

Tillträde enligt ö.k.
Ansök senast 15 augusti 2020 till: john.kallstrom@kostalodge.se
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

För mer information om tjänsten kontakta:
John Källström 070-637 49 94
Stefan Hedin 070-532 12 20

Kontakta oss

Hej! Vi är intreserade av …

Not readable? Change text. captcha txt