Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/plugins/rocket-lazy-load-sv_SE.mo) is not within the allowed path(s): (/nfsmnt/:/data/:/usr/share/php:/usr/bin/:/apachetmp:/tmp/:/var/tmp/:/dev/urandom:/usr/lib/x86_64-linux-gnu/ImageMagick-6.9.11/bin-q16/:/usr/local/bin/:/etc/ssl/certs/ca-certificates.crt:/usr/lib/php:/usr/php74/bin/) in /data/0/a/0acc4ea9-665d-4941-987d-9d81412b45f8/kostalodge.se/public_html/wp-includes/l10n.php on line 741
Lediga tjänster - www.kostalodge.se

Lediga tjänster

Arbeta mitt i småländska glasriket

Vi söker dig som vill arbeta i en dynamisk miljö i närhet av två av Sveriges starkaste varumärken Kosta Boda och Orrefors, med en 270-årig glashantverkstradition.

Kosta Lodge är beläget mitt i det småländska glasriket, i närhet till ett av Sveriges äldsta glasbruk. Gäster kommer till oss för att uppleva, bo och må bra. Lodgen erbjuder idag 26 enkla men fräscha rum med eget badrum och dusch. Några rum ligger i annexet och har därmed tillgång till egen uteplats. Våra 13 parstugor är fullt utrustade och har sängplatser för upp till fem personer.  På Lodgen finns även konferensmöjligheter. Kosta Lodge AB är ett helägt dotterbolag till New Wave Group AB.

Kom och jobba med oss!
Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med er som är intresserade av att komma och jobba hos oss!

KOSTA LODGE
Flera olika tjänster. Flytande svenska men gärna bra på engelska och tyska då vi har många utländska gäster. Arbete på vardagar, kvällar och helger. Lön enligt avtal.
• Reception med tillhörande arbetsuppgifter som checka in, sköta bokningar, svara på frågor eller på andra sätt ge service till gästerna på hotell.
• Servering med tillhörande arbetsuppgifter som duka, ta upp beställning, servera dryck och mat samt slutligen att delge gästerna notan och ta emot betalningen. Plus med bar-erfarenhet
• Kock med tillhörande arbetsuppgifter som självgående, stresstålig, gärna med flera års erfarenhet av husmanskost.

RENTAL CENTER (ställplatser & servicebutik)
• Reception med tillhörande arbetsuppgifter som checka in, sköta bokningar, svara på frågor eller på andra sätt ge service till gästerna på ställplatserna.
• Försäljning av enklare matvaror, fiskekort, fiskeutrustning, cykeluthyrning m.m.
Kundservice i fokus, stresstålig och kreativ. Försäljning & kassaerfarenhet. Gärna kunskap inom cykel, fiske & vandring. Flytande svenska men gärna bra på engelska och tyska då vi har många utländska gäster.
Arbete på vardagar, kvällar och helger. Lön enligt avtal.

KOSTA GLASSBAR – servera och sälj Smålands största glassar!
Kundservice i fokus, stresstålig och kreativ. Försäljning & kassaerfarenhet.
Flytande svenska men gärna bra på engelska och tyska då vi har många utländska gäster.
Arbete på vardagar, kvällar och helger. Lön enligt avtal.

KOSTA SAFARIPARK – ett äventyr för hela familjen!
Försäljning av entrébiljetter till parken. Kundservice i fokus, stresstålig och kreativ. Ge service till gästerna på ställplatserna. Försäljning & kassaerfarenhet. Flytande svenska men gärna bra på engelska och tyska då vi har många utländska gäster. Arbete på vardagar, kvällar och helger. Lön enligt avtal.

Skicka din ansökan redan idag med personligt brev och CV till Oliver Andersson – oliver.andersson@kostalodge.se

Vi ses!

Kock till Kosta Lodge

Kock till Kosta Lodge
Kosta Lodge är beläget mitt i det småländska glasriket, i närhet till ett av Sveriges äldsta glasbruk. Gäster kommer till oss för att uppleva, bo och må bra. I Kosta finner du inte bara ett världsunikt kulturarv och munblåst glas, utan även massor av shopping, hotellupplevelser och god mat.

Nu behöver vi förstärka köksgänget och letar efter en ny kock.
Du som söker är i grunden utbildad kock eller har förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt och har några års erfarenhet inom yrket. Du har ett brinnande intresse för matlagning, tycker om att skapa, vill vara med att utveckla menyer och att ta ansvar. Arbetet som kock omfattar lunchmatlagning, á la carté , samt buffématlagning.
Du är lyhörd för våra gästers behov, självgående och inte rädd för att ta egna initiativ. God svenska i tal och skrift är ett krav, fler språk är meriterande. Som person får du gärna vara nyfiken, engagerad och trygg i din yrkesroll. Meriterande är kunskaper inom förädling av råvaror, ost, chark, bageri mm. I vårt hållbarhetstänk ingår också noggrann sopsortering och att undvika matsvinn.

Möjlighet till boende finns!
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan skickas till:
Oliver.Andersson@kostalodge.se
För mer information, kontakta Oliver på telefon: 0702929150

Kontakta oss

Hej! Vi är intreserade av …

Not readable? Change text. captcha txt