Lediga tjänster

Arbeta mitt i småländska glasriket

Vi söker dig som vill arbeta i en dynamisk miljö i närhet av två av Sveriges starkaste varumärken Kosta Boda och Orrefors, med en 270-årig glashantverkstradition.

Kosta Lodge är beläget mitt i det småländska glasriket, i närhet till ett av Sveriges äldsta glasbruk. Gäster kommer till oss för att uppleva, bo och må bra. Lodgen erbjuder idag 26 enkla men fräscha rum med eget badrum och dusch. Några rum ligger i annexet och har därmed tillgång till egen uteplats. Våra 13 parstugor är fullt utrustade och har sängplatser för upp till fem personer.  På Lodgen finns även konferensmöjligheter. Kosta Lodge AB är ett helägt dotterbolag till New Wave Group AB.

Kom och sommarjobba med oss i sommar!

KOSTA LODGE
Flera olika tjänster. Flytande svenska men gärna bra på engelska och tyska då vi har många utländska gäster. Arbete på vardagar, kvällar och helger. Lön enligt avtal.
• Reception med tillhörande arbetsuppgifter som checka in, sköta bokningar, svara på frågor eller på andra sätt ge service till gästerna på hotell.
• Servering med tillhörande arbetsuppgifter som duka, ta upp beställning, servera dryck och mat samt slutligen att delge gästerna notan och ta emot betalningen. Plus med bar-erfarenhet
• Kock med tillhörande arbetsuppgifter som självgående, stresstålig, gärna med flera års erfarenhet av husmanskost.

RENTAL CENTER (ställplatser & servicebutik)
• Reception med tillhörande arbetsuppgifter som checka in, sköta bokningar, svara på frågor eller på andra sätt ge service till gästerna på ställplatserna.
• Försäljning av enklare matvaror, fiskekort, fiskeutrustning, cykeluthyrning m.m.
Kundservice i fokus, stresstålig och kreativ. Försäljning & kassaerfarenhet. Gärna kunskap inom cykel, fiske & vandring. Flytande svenska men gärna bra på engelska och tyska då vi har många utländska gäster.
Arbete på vardagar, kvällar och helger. Lön enligt avtal.

KOSTA GLASSBAR – servera och sälj Smålands största glassar!
Kundservice i fokus, stresstålig och kreativ. Försäljning & kassaerfarenhet.
Flytande svenska men gärna bra på engelska och tyska då vi har många utländska gäster.
Arbete på vardagar, kvällar och helger. Lön enligt avtal.

KOSTA SAFARIPARK – ett äventyr för hela familjen!
Försäljning av entrébiljetter till parken. Kundservice i fokus, stresstålig och kreativ. Ge service till gästerna på ställplatserna. Försäljning & kassaerfarenhet. Flytande svenska men gärna bra på engelska och tyska då vi har många utländska gäster. Arbete på vardagar, kvällar och helger. Lön enligt avtal.

Skicka din ansökan redan idag med personligt brev och CV till Torgny Jansson – torgny.jansson@nwg.se

Vi ses i sommar!

Kontakta oss

Hej! Vi är intreserade av …

Not readable? Change text. captcha txt