Lediga tjänster

Arbeta mitt i småländska glasriket

Vi söker dig som vill arbeta i en dynamisk miljö i närhet av två av Sveriges starkaste varumärken Kosta Boda och Orrefors, med en 270-årig glashantverkstradition.

Kosta Lodge är beläget mitt i det småländska glasriket, i närhet till ett av Sveriges äldsta glasbruk. Gäster kommer till oss för att uppleva, bo och må bra. Lodgen erbjuder idag 26 enkla men fräscha rum med eget badrum och dusch. Några rum ligger i annexet och har därmed tillgång till egen uteplats. Våra 13 nybyggda parstugor är fullt utrustade och har sängplatser för upp till sex personer.  På lodgen finns även konferensmöjligheter och samlingslokal.

Kosta är en lugn ort med naturen som granne, med stort utbud av motion, jakt och fiske med mera. På orten finns flera butiker och många tillresta turister. Kosta ligger mitt i Småland mellan Kalmar, Växjö och Öland.

Kock

Vi söker dig som har goda kunskaper inom matlagning. Du är positiv, lyhörd och driven. Du arbetar lugnt och strukturerat.  Du älskar framförallt att planera och laga god mat från grunden med fokus på detaljer, med hög noggrannhet och medvetenhet om råvarans ursprung. Du ska både kunna följa instruktioner för existerande rätter samt ha ett driv att utveckla både dig själv och köket. Du förstår hur arbetet i en liten restaurang går till och är inte rädd för att hjälpa till där det behövs. God arbetslivserfarenhet är meriterande.

Dina arbetsuppgifter som kock
– Matlagning för lunch och kvällsservering.
– Ansvar för inköp och lagerhållning.
– Ansvar för egenkontroll samt övrigt städ av kök.

Tjänsten är på 75 % men fler timmar finns om önskas. Vi tillsätter 2 personer, varav en med större ansvar. Perioden för tjänsten 1 juni – 31 augusti. Tjänsten med större ansvar har goda chanser till tillsvidareanställning samt extra timmar både innan och efter perioden.

Engelska i tal är ett måste då våra gäster är av olika nationaliteter. B-körkort är ett krav.

Skicka gärna snarast ett personligt brev, CV och foto till malin.sagebrant@kostalodge.se

Bar

Är du vår nästa stjärna? Vi söker en framåtriktad person som älskar att sälja.  Du är pratglad, tillmötesgående samt brinner för service! Sommaren 2017 räknar vi på Kosta Lodge med att vårt poolområde kommer vara platsen där alla vill vara! 

Dina dagliga arbetsuppgifter innefattar följande 
– Servering av drinkar, smoothies, glass och snacks.
– Se till att poolområdet är snyggt och rent.
– Översikt över poolområde gällande säkerhet.
– Servering av mat vid behov.

Arbetstiderna är både dags- och kvällstid alla dagar i veckan. Tjänsten är på 75 % men fler timmar finns om önskas. Vi tillsätter 4 personer.

En av dessa fyra personer kommer att få att större ansvar och frihet med att kunna bygga upp baren. Det innefattar drinklistor, all dryck för restaurangen, inköp av alkohol, upplägg för pubbkvällar m.m.  Denna person ser vi gärna kan börja redan 12 juni. Vid intresse av denna tjänst bör du ha erfarenhet inom bar.

Som barpersonal behöver du vara stresstålig och problemlösande. Detta för att du kommer ha att badvaktsansvar och måste då kunna lösa en situation med ett lugn, om de uppstår. Utbildning inom poolsäkerhet är meriterande.

Du bör ha körkort då arbetspassens slut kan bli sena, och kollektivtrafiken har då slutat gå. Barkunskap är inget måste för att söka tjänsten så länge du är ivrig att lära dig, då vi kommer ha upplärning på plats.

Perioden för tjänsten 19 juni – 20 augusti.

Skicka gärna snarast ett personligt brev, CV och foto till malin.sagebrant@kostalodge.se

Hotellreceptionist

Vi söker dig som älskar kreativt sälj och sätter service i första hand! Gästens välmående är din största passion, du får gästen att känna sig unik och ser till att vistelsen blir en oförglömlig upplevelse. Du arbetar med energi, ett glatt humör och kan ta egna initiativ. Du är professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor.

Receptionistarbetet innefattar bland annat följande
– In- och utcheck
– Kassahantering, fakturering och försäljning i reception.
– Guest relations.
– Städ av allmänna ytor.
– Beställning av varor till hotellet.
– Stöttning på frukost.

Mycket av receptionist arbetet sker ensamt och det är viktigt att du kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Du som receptionist behöver kunna ta ett stort ansvar för ditt arbete och vara problemlösande, då du kommer vara personen som kollegorna vänder sig om problem uppstår.

Arbetstiderna är både dags- och kvällstid. Tjänsten är på 75 % men fler timmar finns om önskas. Vi tillsätter 2 personer. Perioden för tjänsten 19 juni – 20 augusti. Det finns även chans för extra timmar både innan och efter perioden. Tidigare erfarenhet av hotellbokningssystem är meriterande men inget krav.

B-körkort är ett krav.

Skicka gärna snarast ett personligt brev, CV och foto till malin.sagebrant@kostalodge.se

Frukostvärd/värdinna

Vi söker morgonpigg frukostpersonal som vill arbeta med vår frukostbuffé. Vi är ett gott gäng som ser till att våra gäster får bästa möjliga start på dagen. Du är serviceinriktad, flexibel, positiv och tycker det är roligt att ta hand om gäster.

Dina arbetsuppgifter som frukostvärd/-värdinna innefattar följande
– Ta hand om frukostbuffén.
– Lagar lättare varma rätter för servering av lunch.
– Städ av matsal och uteservering.

Arbetstiderna är från cirka kl. 07.00 – 16.00. Tjänsten är på 75 % men fler timmar finns om önskas. Vi tillsätter 2 personer. Perioden för tjänsten 19 juni – 20 augusti. Det finns även chans för extra timmar både innan och efter perioden.

Engelska i tal är ett måste då våra gäster är av olika nationaliteter. B-körkort är ett krav då vi hämtar färskt bröd varje morgon hos närliggande bageri.

Skicka gärna snarast ett personligt brev, CV och foto till malin.sagebrant@kostalodge.se

Städ

Vi söker dig som älskar att jobba i högt tempo utan att kompromissa på kvalité, du besitter känsla för detaljer samt att ditt motto är ”Ordning och Reda”.  Du känner stolthet i att gästen finner sitt boende i bästa skick.

Dina arbetsuppgifter innefattar följande
– Städ av hotellrum.
– Se till att allmänna utrymmen är rena och fina.
– Inventering av material av utrustning i våra stugor.

Arbetstiderna är från ca kl. 10.00 – 15.00. Tjänsten är på 60 % men fler timmar finns om önskas. Vi tillsätter 3 personer. Perioden för tjänsten 19 juni – 20 augusti. Det finns även chans för extra timmar både innan och efter perioden.

Flytande svenska är inget krav men bör kunna förstå både gäster och kollegor för att kunna genomföra arbetsuppgifter. Körkort är meriterande.

Skicka gärna snarast ett personligt brev, CV och foto till malin.sagebrant@kostalodge.se

RentalCenter

Är du vår nästa stjärna? Vi söker en framåtriktad person som älskar att sälja. Du är pratglad, tillmötesgående samt brinner för service! Sommaren 2017 räknar vi på Kosta Lodge med att vårt RentalCenter kommer vara platsen där alla hyr sina båtar och cyklar!

Dina dagliga arbetsuppgifter innefattar följande
– Bemanna butiken och sköta försäljning och uthyrning.
– Bistå våra gäster med kunskap och allt från fiske till att byta en cykelslang.
– Enklare provtagning för att säkerställa kvalitén på vattnet i vårt poolområde.
– Vara en ambassadör för Kosta och alla våra verksamheter här.

Arbetstiderna är både dags- och kvällstid alla dagar i veckan. Tjänsten är på 75 % men fler timmar finns om önskas. Vi tillsätter 2 personer.

För att trivas på RentalCenter behöver du vara stresstålig och problemlösande. Du måste alltid se till den enskilda gästens bästa, att alltid leverera med högsta kvalitet till varje enskild gäst är avgörande för oss. Du behöver ett grundläggande tekniskt intresse och även vara intresserad av naturen då det är naturupplevelser vi inriktar oss på.

Perioden för tjänsten är juni till augusti.

Frågor samt CV/ansökan mailas till malin.sagebrant@kostalodge.se

Kontakta oss

Hej! Vi är intreserade av …

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information …

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng